Sådan gør du

Det er super nemt, at bruge LetsGo's biler, når du først er oprettet som medlem. Du kan se de forskellige medlemstyper her og vælge den, som passer bedst til dine behov.

Når du har tilmeldt dig, er det nemt at få adgang til en bil, når du har brug for det. Du kan hurtigt blive kørende, hvis du bare følger disse tre trin:

Bilerne kan reserveres helt frem til lige før, du skal bruge en. I hverdagene vil du normalt kunne finde en bil med kort varsel, men særligt i weekenderne er det en god idé med lidt tidligere planlægning. Reserverer du mindst tre dage i forvejen, så garanterer vi en ledig bil.

LetsGo har syv forskellige biltyper, så der er en bil til enhver anledning. Prisen for brug af bilerne afhænger af dit LetsGo medlemskab. Du kan se biltyperne og priserne her.

Under køreturen er der sørget for, at du nemt kan få tanket eller opladet bilen med det bezin- eller opladningskort, der ligger i bilen. Brændstof er inkluderet i dit medlemskab.

Når du er færdig med bilen, skal du blot aflevere den tilbage samme sted, som du hentede den. Det er vigtigt, at bilen afleveres til tiden, og at du rydder op i bilen efter dig selv, så den er klar til den næste.

Se film her der på 1 min. forklarer LetsGo's koncept: